RU UA

Информация для врачей


Отзывы

  оставить отзыв 

Делала операцию по рефиксации связок голеностопа. Врачи все профессионалы. Быстро и понятно все объяснили, и все оперативно было сделано, даже в карантинных условиях. Пребывание в стационаре вообще выше всяких похвал!)

День проведённый после операции был почти как в санатории, медсестры все внимательные и приветливые. Так же была послеоперационная рекомендация - укол гиалуроновой кислоты в сустав. Боялась жуть как, так как рассказывали, что это очень больно. 

Укол делал Олифиренко Алексей Иванович, и это было совсем не больно и даже немного посмеялись)

Если лечится, то только здесь! Советую)

P.S. (но лучше будьте здоровы))


02.07.2020

Анна Крайнюк


Усім привіт. Мій відгук про клініку «Сучасна ортопедія» буде таким:

ДОВІРА. Мене, як пацієнта завжди цікавить єдине питання: чи довіряю я лікарю? Стосовно цього мед закладу, моя відповідь – однозначна. Так, довіряю. Бо вже вдруге переконався, що це – колектив крутих професіоналів.
Чому я рекомендую саме цю клініку? Бо вам поставлять точний діагноз. І якщо не потрібна операція, то вам про це скажуть. Так, прямим текстом. Ви – здорові!
Втім, коли операції не уникнути, раджу не сильно хвилюватися. Не ревти, не рвати на собі волосся, не кусати лікті. Розслабтесь, чесно. Повірте, життя після операції існує. І воно буде кращим, ніж тоді, коли ваше коліно/плече/кульшовий суглоб болів, німів, не розгинався чи просто «випендрювався» у найприкріший момент. Тут вас точно вилікують!

ОФОРМЛЕННЯ. Мені сподобалась процедура оформлення договору і оплати. Гарне! нький менеджер Інна швидко складе угоду і без виснажливих походів у якусь ощадкасу чи банк, ви на місці, зможете усе оплатити. Навіть, терміналом. Договір, акт виконаних робіт – це все буде готово дуже швидко. Крутий сервіс.
Аналізи можна здати де завгодно. Однак, в цій клініці не має власної лабораторії і аналізи не приймають. Але можна це зробити у «Медбуді», поверхом нижче. Клініки співпрацюють і ваші результати передадуть. Усе буде готове у режимі «сьогодні – на сьогодні». Я таке проходив.
«Поселення» в клініку займає менше хвилини. Добрий день, ваш номер (а не палата) ось тут. Будь ласка, розміщуйтесь))) Всюди привітні обличчя і професійні погляди.

АНЕСТЕЗІЯ. За день до операції з вами зв’яжеться прикольний анестезіолог, на ім’я Ольга Смирнова. Мені пощастило, я говорив з нею не телефоном, а віч-на-віч. Дуже приємна дівчина! У спокійній і доступній формі пояснить вам переваги того чи іншого виду наркозу. Раджу глибоко не вникати, просто їй довіряти. Я о! брав регіонарну анестезію. І чітко дотримувався рекомендацій а! нестезіолога. Вона дурного не порадить. Не можна вживати каву і алкоголь перед операцією? Ну, то і не вживайте!:)

ДІАГНОЗ. Мене оперували 9 липня 2019 року, зранку. Всі операції завжди зранку. «Розрив передньої хрестоподібної зав’язки». Це не вирок, а просто діагноз. Не варто лякатися, коли почуєте такі слова. Ну, буває. Пройде!
ХІРУРГ. Мій хірург – Руслан Сергієнко. Знаю цього лікаря впродовж останніх 10 років. У 2009-му, вперше «потрапив під його скальпель», коли цей цей лікар врятував мій понівечений плечовий суглоб. Зібрав його, скріпив і зашив (соррі, за дилетантське пояснення) ще в інституті ортопедії, на Воровського 27, (зараз Бульварно-Кудрявська). Відтоді, я повноцінно живу: бігаю, плаваю, тягаю залізяччя у спортзалі (ну, без фанатизму, я на звання «Містер Олімпія» не претендую). І відтоді, я точно знаю: Сергієнко – це ХІРУРГ З ВЕЛИКОЇ ЛІТЕРИ. ПРОФЕСІОНАЛ. ТОП-РІВЕНЬ. Мені бракує слів, аби точно описати його вміння і навички. Чесно.

МЕДПЕРСОНА! Л. Мій лікуючий лікар: Олексій Оліфіренко. Він був присутнім на операції. Олексій Іванович – з молодої генерації лікарів. Люб’язний і прикольний чувак. Говорить по ділу: чітко, точно, влучно. Має класне почуття гумору. Може по-доброму, «притравити». Ну, мене точно)))
Власне, увесь персонал клініки – дуже хороший і професійний. Нема зверхності чи пихатості. І головне, тут нема совка: зарозумілих лікарів, невдоволених мед сестер чи злих санітарок. Кожен знає свою роботу і її чітко виконує. Якщо раптом мені було щось потрібно у палаті – привітно допомагали. А якщо все було ок – то ніхто зайвий раз не турбував. Водночас, атмосфера дуже доброзичлива.

ІНФРАСТРУКТУРА. Палати одномісні, комфортні, меблі абсолютно нові. Туалет, душ. Ліжка обладнані пультом управління – піднімаються/опускаються. Зручно, коли треба поїсти в ліжку після операції. Поруч є emergency button – кнопка негайного виклику. Повірте, в будь-яку пору доби медсестра, навіть о 3-й ночі, прибіжить абсолю! тно адекватна і без набундючених брів. Я серйозно!
Мені кинулося ! в очі, що навіть термометри тут незвичні – «миттєві». Такі собі професійні «пістолетики». Пригадую, доглядала мене у перший день медсестра на ім’я Люба. «Постріл» в шию – бабах! Контрольний - в голову – бабах! Все – моя температура під контролем. Секундна справа! Ну, Європа, чесне слово!

ХАРЧУВАННЯ. Не беріть із собою їжу. Годують добре: якісно, збалансовано і смачно. Мені вистачало. Навіть воду дають «Моршинську». Без обмежень. Совка у харчуванні теж нема. «Общепітом» навіть і не пахне!
ЛФК. Наступного дня після операції, я потрапив у професійні руки реабілітолога Володимира Гуртового. Мені трохи соромно, я не впізнав у ньому Легенду українського баскетболу! Дворазовий чемпіон України, екс-гравець національної збірної! А він – скромний чоловік, ніяк себе не видав! Я під його наглядом почав одразу розробляти коліно на спеціальному електро тренажері. А додому видав «методичку». Дуже корисна книжечка, де доступно описано, від чого трапляються травми, як проводить! ся операція, і навіть фізичні вправи до того моменту, як вам буде дозволена фізична реабілітація у спортзалі.

ПОДЯКА. Подяки пишуться в кінці чи на початку? Не знаю, як правильно. Дуже вдячний усім! Хірургам, анастезіологам, медсестрам і навіть кухарям. За посмішки, жарти. І за підтримку. Ви робите добру справу, ставите людей на ноги. І за це – ЩИРЕ МЕРСІ. (це ще потім доведеться окремо дякувати тренерам-реабілітологам )

ІНШІ ВІДГУКИ. Прикро був вражений, коли прочитав негативні відгуки про цю клініку. Таке враження, якісь боти писали. Заздрісні і злі. Начитався чимало – про «конвеєр» у цій клініці. Народ, ну а що ви хотіли? Прийшов – проперувався – звалив додому відновлюватися. Ну, це ж насправді не курорт! Людей багато, травм ще більше. Взимку – лижники, влітку – всі решта. Черга довжелезна! Люди приїжджають навіть із-за кордону! Я лежав із хлопчиною із Білорусі. Теж коліно, зв’язка. Йому, до речі, без проблем, пішли назустріч, безоплатно дозволи! ли виїхати не о 10.00, а максимально зручно – під літак – після обіду. ! Не викинули на вулицю, от що важливо!
Або ще таке читав: «прийом у Сергієнка триває 5 хвилин». Запам’ятайте, крутий хірург діагностує вашу проблему і за ДВІ хвилини. А слабкий фахівець – не факт, що і за двадцять! Мав і такий досвід. Прийшов зі своїм коліном до одного (не буду писати клініку і прізвище лікаря). Питаю: «що у мене? – «Ну, може зв’язка. А ще мабуть, меніски. Але не точно». Вас влаштує така відповідь? На це пішло двадцять хвилин. Мого часу і мого життя!
Мене Руслан Сергієнко теж оглянув за дві чи три хвилини, позгинав-порозгинав мою ногу «туди-сюди» і каже: «тут розрив передньої хрестоподібної зв’язки». Ну, все ясно. Тепер вибір за мною: оперуватися – не оперуватися. Що він ще мав мені розповідати? Подивився МРТ. Там таке саме написано. Ну, що ще мені треба пояснювати?!
Так, можна ще, перепрошую, соплі розмащувати по стінах. Але він – топ-хірург, а не актор розмовного жанру. До речі, щоб ви розуміли, що зранку він вже провів 2-3 операції. А пот! ім прийняв вас, обстежив. Ну, не безкоштовно, звісно. Але ж ви чомусь до нього прийшли? І 400 грн/прийом – це хіба останні ваші гроші? Чи ви ще на них планували посидіти і побазікати у кабінеті лікаря годину-другу? А про що, перепрошую говорити? Коктейль принести? 
І ще. Ніякий «прайс» Сергієнко не видає. Він взагалі цим не займається. Для цього там є відповідні люди. Маршрут простий: рецепшн – кабінет менеджера.

ПСИХОЛОГІЯ «ДО». Дуже важливий перед операцією ваш психологічний настрій. Не партеся, не вантажте себе дурними думками. Страх – поганий союзник. Тому запам’ятайте, чим позитивніше ви поставитесь до майбутньої операції, тим легшим буде ваше відновлення. Та й після операції тримайтеся веселої хвилі. Не так воно вже і болить. Можна перетерпіти…
При підготовці до операції мене намагалися заговорити, щоб не хвилювався. Але я і так був спокійним. Прагнув дочекатися хірурга в операційній. Але то марна справа. Анестезіолог Ольга Смирнова приспала ме! не надійно і швидко! За мить, я вже рахував у сні слоненят)))
Післ! я операції непомітно катапультувався у свій номер. Відходив від наркозу легко. Це теж - велика заслуга анестезіолога.

ПСИХОЛОГІЯ «ПІСЛЯ». Насамкінець скажу таке. Найважче не операція. То завжди все однаково. Заснув, прокинувся і ось – ваш суглоб готовий. Але вам не пришиють нове коліно чи плече. Все буде трохи не так, як раніше. Це чесно. На початках – буде важко згинати, розгинати. Навіть ходити. Доведеться звикати до милиць, як у моєму випадку. Буде навіть трохи боляче. За десятибальною шкалою, болітиме на «трієчку». Тимчасово, але буде. Операція на суглоби – це не прикрутити нову деталь в автомобілі. І це треба усвідомлювати ще до того, як вас торкнеться скальпель.
Головне – це правильна і своєчасна реабілітація. Важка, щоденна праця над прооперованим суглобом. ЛФК, плавання, велосипед, біг, спортзал. Інколи зі сльозами. І це реально – найважчий момент. Не лише фізичний, а перш за все, психологічний. А що ви хотіли? Хіба хочете – мусите! Будете стогнати/скиг! лити/бубніти/впадати в депресію – ваше відновлення буде довгим і нудним. А ще – складним. А якщо сприйматимете все легко, попри усі труднощі, усе мине скоро. Ваші думки мають бути вийнятково позитивними впродовж усього процесу реабілітації! Це – з власного досвіду.
А тому, по можливості, уникайте травм! А якщо так сталося, що вже «стрибнули двома ногами в маргарин» і треба оперуватися, клініка «Сучасна ортопедія» - місце, де вас точно врятують! І нехай вас у всьому і завжди береже Господь!

22.07.2019

Володимир Крамар

Мне предстояла операция по эндопротезированию тазобедренного сустава и было сложно на это решиться. Порекомендовали обратиться за консультацией в Центр современной ортопедии. И с первых минут общения с Сергиенко Русланом Алексеевичем, я поняла что выбор сделан. Попадаешь к настоящим профессионалам, необыкновенно чутким и ответственным людям. Палата напоминает номер в отеле, индивидуальное питание, круглосуточное дежурство медсестры. Оперировал про профессор Полулях Михаил Васильевич ,,ассистировал, а затем вёл весь послеоперационный период Сатышев Николай Михайлович. Анастезиолог Дидык Николай Николаевич подобрал индивидуальный наркоз, учитывая особенности моего организма. Низкий вам всем поклон и сердечная благодарность. С особой теплотой хочу отметить заботу и сердечность Моргун Елены Вадимовны и Лесовой Анастасии. Огромное спасибо Сергиенко Руслану Алексеевичу и Вовченко Анне Яковлевне за проявленное внимание. С уверенностью хочу сказать тем, у кого есть проблемы ортопедического характера, не задумываясь, обращаться к профессионалам этого " Медицинского центра".

20.08.2018 г.

Грищенко Светлана

Отзывы, Клиника современной ортопедииПривет.

Зимний отдых в этом году закончился печально. Травма ПКС правого коленного сустава(. Раньше никогда подобного не было. Консультировалась у четырех врачей. Не хотелось бы писать не лестно о наших государственных медучереждениях, рада что выбрала именно этот Медицинский центр. Операция прошла удачно, оперировал Риган М.М. Особо порадовало аккуратность и дружеское отношение всего персонала.

И реабилитация! С удовольствием занимаюсь уже четыре месяца в новом зале, под руководством Федора Евгеньевича.

Спасибо всем.

12.07.2016

Ирина ТележниковаХочу выразить огромную благодарность коллективу Центра современной ортопедии! Самая главная его особенность - слаженная, внимательная и очень ответственная команда профессионалов, знающих свое дело. В декабре получила первую в жизни серьезную травму, первая в жизни операция, но с самого первого визита в Медицинский центр была твердая уверенность, что снова смогу вернуться к активным занятиям спортом ;) Попадаешь в очень теплую и дружескую атмосферу, где тебя все поддерживают и не дают возможности даже на секунду усомниться в позитивном результате :) Операция, консультации врачей, сопровождение – все на высшем уровне. Хочу сказать СПАСИБО каждому, вы - лучшие!
***
Отдельное, ОГРОМНОЕ СПАСИБО реабилитологу Марьяне! Очень грамотный, ответственный и очень требовательный тренер. Реабилитация после травм – это всегда длительный и тяжелый труд, но с Марьяной эти трудности преодолевать легко и комфортно ;)) Все тренировки интересные и эффективные, прогресс в восстановлении виден постоянно. А в зале всегда дружеская и позитивная атмосфера ;))

01.06.2016

Ирина Тележникова.

Наталия ПодобедОгромное СПАСИБО Центру Современной Ортопедии. Врачи там просто волшебники, а в девочек с реабилитации и ресепшина я просто влюбилась!))

Теперь, обращаюсь к тем у кого случилась травма с коленом, как у меня!!! Скорее, Смелее, хватит Думать! Они лучшие- теперь я это точно знаю!! Пройдя десяток врачей, клиник и сравнивая цены, могу сказать точно: "Цена-Качество". Они меня научили заново ходить! И тот момент-когда я проснулась ночью, от того что У МЕНЯ НИЧЕГО НЕ БОЛИТ!!!

Я запомню на всю жизнь!!!! Еще раз огромное спасибо!!!

30.05.2016

Наталия Подобед.

Роман Бойко…А вот пять месяцев назад было все по-другому…Вместо привычного ритма жизни и регулярных спортивных тренировок я практически все время лежу на диване с ужасными мыслями и изредка хожу на костылях. Было тяжело морально и физически. Благодаря Медицинскому центру современной ортопедии теперь это в прошлом, я снова умею ходить, бегать и полноценно жить! 

Хочу сказать огромное спасибо: Сергиенку Руслану Алексеевичу, Вовченко Анне Яковлевне, Конашевской Марьяне Владимировне, Мосиной Марине Анатольевне, Дидыку Николаю Николаевичу, Сатышеву Николаю Михайловичу, а также спасибо родным и близким людям, которые меня поддерживали и помогали в этот период.

16.04.2016

Роман Бойко.

Ярослава ЯнтоликПройшов рік з дня операції пластики передньої хрестоподібної зв'язки та резекції латерального і медіального менісків.

Тепер з впевненістю можу сказати, що лікар Сергеенко Руслан Олексійович і Сатишев Микола Михайлович допомогли мені повірити, що жити я можу повноцінним життям. Це професіонали артроскопії.

Я із Закарпаття приїхала оперуватись до них в Київ і потрапила в европейську клініку у нас в Україні.

Зараз з упевненістю можу сказати велике спасибі їм за все, та навіть на моєму коліні не замітні сліди операції, а це дозволяє мені носити спідниці як жінці.

Дякую вам лікарі і всьому турботливому медперсоналу центру!

10.02.2016

Ярослава Янтолик.

ортопед в киевеІ знову, доброго дня!

Протягом 2015 року я двічі з різних причин оперувалась у Вашій клініці. Перша операція була пов’язана з плечем. А друга операція по усуненню вальгусної деформації великого пальця правої стопи методом остеотомії Scarf (видалення кістки на нозі)  була проведена 1 жовтня 2015 року. До цього роками лікувалась усіма можливими методами, у тому числі і народними, купувала різні коригуючі силіконові вставки. Усе це давало тимчасовий ефект. З висновком по результатах рентгену  (хоча викривлений палець правої ноги по огляду видно було, що ніякі методи лікування вже не допоможуть) звернулася до  Сатишева Миколи Михайловича. Була фахово проведена операція і я забула свою проблему, через два місяці ходила вже у своєму звичному взутті. І ще раз низький Вам уклін, Микола Михайлович, за професіоналізм своєї справи, як прекрасній людині, яка пояснить все детально і дасть конкретні поради, Ви самі робили мені усі перев`язки!!!  Ви своїм тихим, рівним голосом  сприятливо до себе налаштовуєте пацієнтів!

Для мене слід було індивідуально підбирати наркоз, більша частина якого була місцева анестезія. Але ж не було у мене сумнівів, що кваліфікація  анестезіолога Дідика Миколи Миколайовича відкине всі мої вагання. Велике і Вам спасибі, що вмієте заспокоїти і підтримати, Миколо Миколайовичу!

Дуже вдало підібраний колектив - велика рідкість. Із хворим поводяться так, як напевно, хотіли би, щоб відносилися до них. Високий комфорт, який Ви створюєте, залишив дуже приємне враження. Дякую за ввічливість, чуйність і добре ставлення до людей.

І знову з теплотою згадаю працівників, з ким довелось пройти доопераційну процедуру оформлення та післяопераційне перебування  в стаціонарі, в прекрасних сучасних умовах.

Тому, хто вагається, до кого звернутись з проблемами ортопедичного характеру – я знову рекомендую клініку в Києві на Дмитрівській, 69.

Я дуже задоволена,  що професійно прооперована у Вашій клініці. Післяопераційний період проходив без ускладнень, без жодного прийому знеболюючих препаратів після виписки додому, не накладали гіпс, ходила в ортопедичному туфлі Барук.

Кого цікавить ще щось з мого боку, можна звернутись на мою пошту: 9486933@ukr.net або за телефоном: 0679486933

Давайте надамо собі можливість лікуватися у хороших лікарів!

01.02.2016

З повагою, Садова Валентина Трохимівна,
пенсіонерка, 65 років.

лечение коленных суставов

Меня зовут Алина, мне 22 года. Я бывшая спортсменка, неоднократная чемпионка Области и призёрша Украины. В 2013 году вышла замуж и закончила свою карьеру. Ещё тогда меня особо ничего не тревожило. Но после родов, у меня начало болеть и клинить колено.

Мне посоветовали врача Сатышева Н. М. - врач от Бога. Созвонились - посмотрел МРТ - поставил диагноз - повреждён мениск. Я очень переживала, но оказалось зря! Всё прошло на УРА!

Через неделю, после операции, я вообще забыла, что меня что-то тревожило. Уже прошло больше года и колено не беспокоит.

В ближайшие время планирую опять обратиться в Сатышеву Н. М. за помощью, так как теперь тревожит второе колено! Спасибо большое!

Тел: (095)922-48-76 
E-mail: alina-2347@mail.ru

лечение мениска

Клиника ортопедии, отзывыДоброго дня, медперсонал клініки! Доброго дня тим, хто має проблеми ортопедичного характеру і шукають кваліфікованих лікарів для консультацій чи оперативного втручання!

Я багато років мала больові проблеми з плечем правої руки. Лікувалась медикаментозно під наглядом лікарів своєї поліклініки, їздила до Хмільника – усе давало тимчасовий ефект. Коли уже геть нічого не допомагало, нічна біль стала просто нестерпною, я зателефонувала у Вашу клініку і попросилась на прийом до лікаря Сергієнка Руслана Олексійовича, якого наполегливо рекомендував мені товариш мого сина, який оперувався у нього. На ресепшині, по телефону, пояснила проблему і вже через годину, без попереднього запису, була в кабінеті лікаря. З собою мала рентген та результат МРТ. Операція – такий висновок був зроблений для мене і я погодилась без вагання. В перший же операційний день, 12 лютого 2015 року, Руслан Олексійович, а асистував Сатишев Микола Михайлович, була проведена артроскопія плечового суглоба. Низький Вам уклін за професіоналізм!!!

Хочу з теплотою відмітити працівників, з ким довелось пройти доопераційну процедуру оформлення і кваліфіковану консультацію анестезіолога Дідика Миколи Миколайовича, а також його уважне ставлення після операції, особливо був зворушливим його дзвінок уже після виписки додому. Післяопераційна підтримка працівників  в стаціонарі, в прекрасних сучасних умовах заслуговує на похвалу, а також подальші уважні кваліфіковані консультації. Хочу відмітити, що вони безкоштовні протягом 6 місяців. Приємний, навіть дуже приємний спогад про спеціаліста ультразвукової діагностики Вовченко Анну Яківну та старшу медичну сестру Новікову Поліну Петрівну.

Тому, хто вагається, до кого звернутись з ортопедичними проблемами – я дійсно рекомендую клініку в Києві на Дмитрівській, 69.

Я дуже задоволена, що зважилась відразу на операцію, що прооперована професійно і саме у цій клініці. Післяопераційний період проходить без жодних ускладнень.

Кого цікавить ще щось з мого боку, можна звернутись на мою пошту: 9486933@ukr.net.

Можливо, для клініки є у мене і маленькі побажання – Руслану Олексійовичу після операції приділяти в палаті хворому трішечки більше уваги. Дуже важко через добу після операції бути вдома наодинці з болями. Не знаю, чому виписують на наступний день – ще би хоч добу у стаціонарі. Можливо, це пов`язано з додатковими коштами для хворого...

Мої найкращі побажання Вашому чудовому, професійному колективу.

25.05.2015

З повагою, Садова Валентина Трохимівна,
пенсіонерка, 64 роки.

Отзывы, Клиника современной ортопедии

Я занимаюсь бадминтоном более 40 лет, неоднократный призер международных соревнований в любительском бадминтоне. Веду активный образ жизни - лыжи, плавание, настольный теннис. В 57 лет левое колено начало серьезно сдавать - диагноз: артроз последней степени и повреждение мениска. В Медицинском центре современной Ортопедии была проведена артроскопическая операция с резекцией заднего рога медиального мениска и дебридментом всего сустава. После этого в течение 3 месяцев лечебная физкультура и серия из 3-х инъекций Синокрома Форте внутрисуставно. В результате через 8 месяцев я вернулся к активной жизни - играю в бадминтон и катаюсь на горных лыжах. Благодарю Врачей с большой буквы - прекрасного хирурга Сергиенко Руслана Алексеевича, замечательного диагноста Вовченко Анну Яковлевну, искусного ортопеда Сатышева Николая Михайловича, обаятельного реабилитолога Марьяну. За восстановленное колено, за прекрасное отношение, за действенное лечение - cпасибо профессионалам Медицинского центра!

Владимир Винецкий

Кримаренко Юрий

Меня зовут Кримаренко Юрий, профессиональный спортсмен, лёгкая атлетика. Очень долго мучался с травмой колена (собственная связка) и по советам коллег спортсменов попал в этот Медицинский центр, где прошел качественную диагностику и соответственно лечение, и за короткий период времени вернулся к тренировкам и соревнованиям!

Благодарю всех работников Медицинского центра за профессионально-качественный и серьёзный подход!!!

Заслуженный мастер спорта Украины,
Чемпион мира по прыжкам в высоту,
Кримаренко Юрий!

Демидюк Сергей

Доброго здоровья всем!

Зовут меня Демидюк Сергей и так сложилось, что представлять Украину на спортивных соревнованиях по всему миру-это моя работа.

Не секрет, что профессиональный спорт, к сожалению, сопряжен с большим количеством травм. Вот тут и понимаешь, что правильный диагноз - это половина успешного и, что важно, быстрого выздоровления.

Именно за это хочу сказать огромнейшее спасибо Вовченко Анне Яковлевле. Более 5 лет четкими и правильными диагнозами Анна Яковлевна помогает мне скорее вернуться в форму после травм. А теперь, регулярно привожу на осмотр и своего маленького сына. Какое еще нужно доказательство доверия?!

Мастер спорта международного класса по легкой атлетике, пятикратный рекордсмен Украины, участник летних Олимпийских игр 2004, 2008, победитель всемирной Универсиады 2007 и т.д.
Демидюк Сергей

Аксельруд Иосиф Игоревич

Хочу выразить огромную признательность врачам Вовченко Анне Яковлевне и Сергиенко Руслану Алексеевичу, которые очень быстро и качественно оказали мне медицинскую помощь.

В течение многих лет я страдал от болей в правой руке, движения были ограничены. Образовались соли в плечевом суставе. Я неоднократно обращался к врачам, получал инъекцию гормона, которая снимала мне болевые ощущения на короткий срок, а затем все начиналось сначала. После обследования и процедур, которые мне провели врачи Вовченко и Сергиенко, мое состояние улучшилось, прошли болевые ощущения, вернулась свобода движений. Сейчас я чувствую себя хорошо и не нуждаюсь в постоянных уколах гормонов.

Хочу еще раз поблагодарить Анну Яковлевну и Руслана Алексеевича!

С уважением,
Аксельруд Иосиф Игоревич,
директор объединенной Еврейской общины Украины

Аксельруд Иосиф Игоревич

Меня зовут Иконников Владимир, мне 29 лет, я профессиональный футболист, выступаю за ФК «Прикарпатье».

В 2008 году во время матча я получил серьёзную травму коленного сустава – разрыв передней крестообразной и внутренней боковой связок. После многих осмотров врачей моё продолжение спортивной карьеры стало под большим вопросом.

После консультации и осмотра квалифицированных врачей Вовченко Анны Яковлевны и Сергиенко Руслана Алексеевича, мне была проведена операция. Всё прошло благополучно, я восстановился в запланированные врачами сроки, вернулся в профессиональный футбол, и уже три года тренируюсь и играю на прежнем уровне. Никаких проблем, Слава Богу, нет.

Хочу выразить огромные слова благодарности специалистам высочайшего уровня Анне Яковлевне и Руслану Алексеевичу, которые вернули меня к полноценной спортивной жизни! СПАСИБО ВАМ И НИЗКИЙ ПОКЛОН!

Владимир Иконников

Аксельруд Иосиф Игоревич

Пользуясь случаем, хочу поблагодарить Руслана Алексеевича Сергиенко и Анну Яковлевну Вовченко, которые мне помогли.

Меня зовут Дмитрий Гунченко. Мне 23 года, я профессиональный футболист. В августе 2008 года у меня была травма – разрыв передней крестообразной связки правого коленного сустава и повреждение мениска, поставившая под вопрос мое будущее в футболе.

Каждый спортсмен понимает, насколько тяжелая это травма и сколько случаев бывало, когда неумелые врачи делали неудачные операции и ставили крест на профессиональной деятельности в спорте. Мне же сделали операцию идеально. Волшебные руки Руслана Алексеевича и его коллег буквально исцелили мою ногу.

Через полгода я восстановился. А уже в июле 2009 года, я в составе национальной студенческой сборной Украины завоевал звание Чемпиона Мира по футболу на 25-ой Всемирной Универсиаде в Белграде (Сербия). После этого я больше не сомневался, что все будет нормально.

Поэтому я еще раз хочу поблагодарить эти замечательных Людей и настоящих Профессионалов за их талант и душу. Спасибо вам огромное!

Дмитрий Гунченко

Хочу выразить огромную благодарность Сергиенко Руслану Алексеевичу за его Золотые Руки,профессионализм а так-же внимание и подход к каждому пациенту.

Более 25 лет беспокоила старая травма колена(повреждение передней крестовидной связки и обеих менисков)Длительное лечение было с переменными результатами, и по рекомендации травматолога обратилась в Медицинский центр.Сделали Артроскопию коленного сустава,удаление поврежденных частей менисков и восстановление крестовидной связки.Благодаря отлично разработанной реабилитационной программе быстро восстановилась,занимаюсь спортом.Хочу поблагодарить весь коллектив Медицинского центра за высокий уровень предоставляемых медицинских услуг,внимание и профессионализм персонала.Отдельное спасибо доктору Сатышеву Николаю Михайловичу.

Желаю успехов и процветания.

Захарченко Ирина парикмахер 39 лет

Хочу выразить огромную благодарность всему коллективу Медицинского центра, в собственности врачу-физиотерапевту Марине Анатольевне, за внимание оказанное мне во время принимания процедур для быстрого оздоровления.

Меня замучили боли в ногах, ходить не мог. Волшебные руки Марины Анатольевны и мастерство владения новейшей аппаратурой, исцелили меня. Отношения к пациенту 10 из 10 баллов.

Спасибо вам огромное!

Горбенко Анатолий, пенсионер